Event

Community Gent nodigt uit om deel te nemen aan G100 overleg

14.10.2016

Gent is divers, eigenwijs en avontuurlijk; een smeltkroes van wilde ideeën, grootse invloeden, dynamisch ondernemerschap en verschillende nationaliteiten en leeftijden. Maar hoe slagen we erin om ook in de toekomst de dialoog én uitdagingen springlevend te houden?

Vanuit het thema 'Leven, wonen en werken in Gent' organiseert het samenwerkingsplatform Community Gent het 'G100 overleg'. Burgers, experten en visionairen zitten op vrijdag 14 oktober 2016 samen in hartje Gent om hun ervaringen en kennis te delen.

De drie onderwerpen worden ingeleid door burgemeester Daniël Termont, Luc De Bruyckere (voorzitter Community Gent) en 3 experten van Universiteit Gent. Liesbeth Imbo praat de namiddag aan elkaar.

Community Gent wil iedereen uitnodigen om zijn dromen en ideeën los te laten op de stad van morgen. Inschrijven kan hier.

Locatie van het debat is het Film Festival van Gent (Kinepolis, Ter Platen). Het event start om 13.30 uur en eindigt rond 18.00 uur met een receptie. Wie dat wenst kan zo aansluitend nog een film meepikken.