Event

Flanders DC organiseert een expertendag 'Futureproof ondernemen in Design' op donderdag 13 december in Gent

13.12.2018

Als designbedrijf of ontwerper al wat kilometers op de teller? Dan worstel je nu vast met nieuwe vragen en uitdagingen. Hoe ga je om met het veranderende designlandschap? Wordt het tijd om je sales-aanpak onder de loep te nemen of om volop in te zetten op duurzaamheid? Welke nieuwigheden komen eraan op vlak van productie, of van communicatie? Zijn er trends waar je best rekening mee houdt? En welke nieuwe technologieën kunnen je bij al die zaken vooruithelpen? Speciaal voor jou organiseert Flanders DC op donderdag 13 december 2018 in Gent een Expertendag rond Future Proof ondernemen, in de Oude Vismijn in Gent. Bedoeling: naar huis gaan met frisse inzichten, bruikbare tips en nuttige contacten.

Hoe?

Er zit een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten uit alle hoeken van de designsector én daarbuiten klaar om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je op een sofa van gedachten met straffe experts. Je kan ook een persoonlijk gesprek met een aantal van hen reserveren. 's Middags schuift iedereen samen aan voor lunchbuffet.

Concreet

Je kiest zelf bij welke sprekers je graag in een klein groepje op de sofa plaatsneemt. Je kan ook aangeven of je graag een 1-op-1 gesprek hebt en zo ja, welke experts je voorkeur wegdragen. Flanders DC zorgt voor een gepersonaliseerde dagplanning, maximaal rekening houdende met je voorkeuren, zodat je zoveel mogelijk uit deze dag kan halen.Voorwaarde voor inschrijving: Dit is een event voor groeiende en mature ondernemingen uit de designsector. Een ticket kost €50 excl btw, lunchbuffet en afsluitende drink inbegrepen.

Graag meer informatie? Klik hier.