Event

Matchmaking Event Stad Gent: ruimte/materiaal/expertise delen?

27.03.2018

Liever niet meer werken vanuit je living? Op zoek naar een winkelruimte waar veel passage is? Zelf een lege ruimte ter beschikking waar je ondernemers graag een kans wil geven? Stad Gent matcht jou op de avond van 27 maart met de juiste antwoorden én de juiste personen. Ministry of Makers is alvast ook aanwezig!

Ben je op zoek naar ruimte?

Grote bedrijfsgeheimen houd je misschien beter voor jezelf, maar je werkruimte? Die kan je gerust delen! Grote drijfveer hier is kosten uitsparen. Almaar meer ondernemers besluiten om een ruimte met elkaar te delen. Of een winkel. Of een kantoorruimte. En nog anderen willen machines delen in een maakatelier. Waarom niet allemaal samen in één ruimte?

Op zoek naar deel-partners waarmee het klikt?

Tijdelijk of liever voor een lange periode? Hoe dan ook wil je liever geen blind date. Daarom is Stad Gent op 27 maart jouw matchmaker tijdens een avond op maat. Na je inschrijving geef je in een app op wie of wat je zoekt. Die app stelt jou matches voor op basis van jouw profiel. Zo netwerk je op één efficiënte avond heel gericht.

Een leegstaand pand ter beschikking?

Waarom laten leegstaan? Haal je liever wél inkomsten uit jouw vrijstaande ruimte? Ook die link zal gelegd worden. Tijdens de matchmaking avond leer je ondernemers kennen die ruimte gaan vullen, voor een langere of kortere tijd.

Geprikkeld?

Het evenement gaat door in het unieke kader van de Sint-Jozefkerk, Wondelgemstraat in Gent. Fietsparking is er voldoende ter plaatse, en ook met het openbaar vervoer een gemakkelijk te bereiken locatie!

Inschrijven?

Dat doe je hier. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.