Event

Think It Through op 19 december 2018

23.02.2019

Het leek misschien een poosje windstil bij Ministry of Makers, maar niets is minder waar. We verhuisden naar ons nieuwe adres op de Lousbergskaai 32, lanceerden onze vol+maakt-collectie in Design Museum Gent én waren hiermee aanwezig op de beurzen Supernova in Antwerpen en de Biënnale Interieur in Kortrijk. Tegelijk maakten we een doorstart door: we rondden het EFRO-subsidieproject af, namen afscheid van Saskia Westerduin én verwelkomden Ralph Nafzger als de nieuwe Creatief Coördinator van onze vzw. Reden genoeg om een feestje te geven, lijkt ons!

Graag blikken we op woensdag 19 december samen met jou terug op de voorbije twee jaar EFRO-project van Ministry of Makers.

Tijdens deze 'Think It Through' geven we het woord aan enkele mensen die van dichtbij betrokken waren bij onze werking en design thinking & co-creatietrajecten mee volgden. Vervolgens kijken we ook vooruit naar de toekomst en heffen we samen het glas op het nieuwe jaar.

Programma

17.00 uur Onthaal

17.30 uur Welkomstwoord

17.45 uur Panelgesprekken gemodereerd door Dieter Van Den Storm
18.45 uur Vooruitblik 2019
19.00 uur Start receptie (hapje/drankje)

Locatie is Design Museum Gent, Jan Breydelstraat 5, 9000 Gent.

Extra leuk: wie zich inschrijft, krijgt gratis toegang tot de tentoonstelling 'Fibre Fixed (Composites in Design)' en 'Object Stories' in Design Museum Gent!

Ben je er graag bij? Schrijf je hier in.