Event

Tweede Startfest van De Startersfabriek

29.03.2018

Op donderdag 29 maart organiseert De Startersfabriek voor de tweede maal Startfest, een dag volledig in het teken van de Gentse pre-starter, starter en start-up. Waar De Krook vorig jaar het toneel was van bruisend ondernemerschap, trekt De Startersfabriek nu naar NEST, de tijdelijke invulling van de oude stadsbibliotheek op 't Zuid.

Op Startfest maakt De Startersfabriek Gentse pre-starters, starters en startups wegwijs in het starterslandschap. Ze doen dit samen met expert-partners en elf zorgvuldig geselecteerde rolmodellen uit de Gentse ondernemerswereld. Aan de hand van praktische workshops, inspirerende verhalen & ervaren ambassadeurs, gaan ze in dialoog met een nieuwe generatie ondernemers.

Het event begint om 16u met de keynote sprekers en een voorstelling van de rolmodellen. Daarna is iedereen welkom in het Startersdorp. Hier vind je, via allerlei thema's, jouw match tussen de 150 partners van De Startersfabriek. Tegelijkertijd kun je deelnemen aan verschillende praktische workshops. Afsluiten gebeurt met een hapje en drankje van Foodstorms. De Startersfabriek trakteert!

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht.

Donderdag 29 maart - 16.00u - 22.00u

NEST
Graaf van Vlaanderenplein 40
9000 Gent