Expertendag: Groeien in Design

09.05.2017 - 31.08.2018

Als ontwerper al wat kilometers op de teller? Dan worstel je nu vast met nieuwe vragen en uitdagingen, zeker ook op vlak van groei. Wil je mensen aanwerven om samen grotere projecten aan te kunnen? Wil je groeien door exclusiever te gaan werken voor een bepaalde doelgroep? Is je markt hier te klein aan het worden en ga je internationaal? Wil je groeien via serieproductie, of via internationale galerieën? Speciaal voor jou organiseren ze op dinsdag 9 mei een Expertendag Design rond 'Groei'. Bedoeling: naar huis gaan met frisse inzichten, bruikbare tips en nuttige contacten.

Hoe?

Er zit een heel arsenaal aan doorgewinterde specialisten uit alle hoeken van de designsector klaar om al je vragen te tackelen. In kleine groepjes wissel je in een salon van gedachten met straffe ondernemers en experts rond groei. Je kan ook een persoonlijk gesprek met hen reserveren. 's Middags schuiven we allemaal samen aan voor een broodjeslunch.

Concreet

Je kiest zelf of je een hele dag, of enkel in de voor-of namiddag komt en met welke experts je graag spreekt. Binnenkort maken we de volledige lijst met experts bekend, maar je kan je nu al pré-registreren. Zo krijg je voorrang bij de keuze van zowel sofababbels als persoonlijke gesprekken. Voorwaarde voor inschrijving: een ondernemingsnummer hebben en minstens 2 jaar actief zijn in de designsector.

Experts

Het volledige programma wordt op 19 april bekend gemaakt, maar volgende experts hebben al bevestigd:

Luc Heylen (Pinkkeye designstudio)
Timothy Macken (Made)
Wim Segers (Studio Segers)
Christian Oosterlinck (expert designbeurzen)
Bie Boudolf (specialist subsidies en financiering voor groei, Agentschap Innoveren en Ondernemen)


Datum:
9 mei 2017

Uur:
Van 10u00 tot 17u00

Prijs:
Gratis

Locatie:
Handelsbeurs
Kouter 29
9000 Gent, België
Toon in Google Maps.

Inschrijven voor de expertendag kan hier op: Eventbrite


Georganiseerd door Flanders DC.
http://www.flandersdc.be/nl/agenda/expertendag-groeien-in-design