Ministry of Makers geeft designers een forum tijdens de BAD beurs!

06.12.2017 - 10.01.2018

Ook volgend jaar vindt de Belgian Art en Design beurs (BAD) plaats in het ICC in Gent (van 8 tot en met 11 februari 2018).

Dit jaar met een unieke formule voor designers! Speciaal voor deze editie ontwikkelde BAD een show-off-space waar designers voor een kleine bijdrage gedurende 4 dagen 1 tot 5 objecten kunnen voorstellen aan het grote publiek.

Van deze opportuniteit willen Ministry of Makers en Design museum Gent gebruik maken om 5 jonge, startende Oost-Vlaamse designers een duwtje in de rug te geven door hen een gratis toonplek aan te bieden op de beurs!

Wil je in aanmerking komen voor een gratis toonplek, stuur dan snel een foto van je design-object door, samen met je leeftijd, wat tekst en uitleg én een bewijs van woonst in Oost-Vlaanderen.

Interesse in een betalende beursplek? Dien dan snel je aanvraag in (de plaatsen zijn beperkt) en stuur een foto van je design-object mét tekst en uitleg door. Alle info over de voorwaarden kan je hier terugvinden!

Alle aanvragen moeten ten laatste op 10 januari ingestuurd worden. Ministry of Makers en Design museum Gent selecteren de 5 winnende designers en zetelen ook in de jury voor het toekennen van de betalende plaatsen.