HOGENT lanceert innovatief Career Center i.s.m. JobTeaser

06.03.2019

Om studenten en oud-studenten maximale toekomstkansen te verzekeren, is HOGENT een Career Center gestart in samenwerking met JobTeaser. Ook jij kan via dit platform onze studenten en oud-studenten rechtstreeks bereiken.

JobTeaser is een uniek ecosysteem dat meer dan 400 universiteiten en scholen binnen Europa verbindt met bedrijven, studenten en alumni. Jouw content gaat rechtstreeks en exclusief naar studenten en alumni van HOGENT.

Op het HOGENT Career Center vinden studenten en alumni alles rond carrièrebegeleiding en oriëntatie, vacatures, stages en studentenjobs op hun maat. Bovendien kunnen ze zich aanmelden voor evenementen, tips en tricks ontdekken of deel uitmaken van CV Talentboeken. Het doel van deze samenwerking is om de nieuwe generatie voor te bereiden om hun potentieel op die manier optimaal te benutten.

Bedrijven krijgen rechtstreeks toegang. Wij nodigen je dan ook graag uit om jouw bedrijf of organisatie kenbaar te maken en studenten en alumni direct via het platform te bereiken. Je kan vacatures direct uploaden en beheren. Bovendien kan je je merk versterken met foto's, video's, nieuws en teaminformatie.

Samen bereiden wij jonge professionals voor op de toekomst. Collega's binnen de school, alumni, student en organisatie: allemaal komen ze samen in het Career Center.

Wil je graag meer weten over het HOGENT Career Center? Neem dan contact op via communicatie@hogent.be.