ID LINK-UP: “Zorg voor de toekomst” - innovatieve businessmodellen

De zorgsector anno 2017 staat voor heel wat uitdagingen. Want hoe betaalbaar en toegankelijk is goede zorg nog? Welke impact hebben technologische ontwikkelingen op de sector? Hoe moet er omgesprongen worden met de veranderende zorgbehoeften, chronische aandoeningen en de alsmaar ouder wordende bevolking? Wat is het belang van participerende stakeholders? En in hoeverre is ons financieringsmodel wel aangepast aan de continu veranderende maatschappij?

Een radicale omwenteling lijkt onafwendbaar, zeker nu ook de Vlaamse en Federale overheid aandringen op hervormingen in de gezondheidszorg. Bent u al even actief in de zorgsector of een starter? En bent u getriggerd om meer te weten te komen over innovatieve businessmodellen in de zorg?

Ministry of Makers nodigt – niet toevallig in Zorgstad Aalst - Johan Verrue uit, professor aan UGent en businessmodelexpert. Hij vertelt hoe je waarde creëert voor je patiënt of klant, zonder de waarde voor de onderneming uit het oog te verliezen.

Twee CEO's, Willy Vertongen van Mederi en Bjorn Van Keymeulen van P²Solutions, houden vervolgens hun businessmodel tegen het licht. Johan Verrue gaat met hen in debat.

Waar en wanneer?
Hopmarkt 50 (Hub Ministry of Makers in Aalst) op vrijdag 9 juni. Start van het event is om 12 uur (netwerklunch inbegrepen), het einde is voorzien rond 16 uur.

Geïnteresseerd? Schrijf je hier in!